Praktische info

dropping 2021

Jaarlijks hebben we de gewoonte om een dropping te organiseren, een activiteit waar toch wel een groot aantal mensen voor opdaagt. Dit jaar is echter een zeer bijzonder jaar, maar toch willen we een soort van dropping organiseren. Er zijn vandaag verschillende restricties zoals 1.5 m afstand houden, minimaal aantal nauwe contacten,… En we weten nog niet wat we mogen verwachten voor het voorjaar. Daarom hebben we een aantal ideeën om toch een Corona-proof dropping te organiseren en wel op zaterdag 22 mei:

  • Ten eerste willen we de activiteit laten starten aan het Macadammeke zodat we niet met 50 personen samen op een bus zitten.
  • Het vertrekuur zal niet voor iedereen gelijk zijn zodat de groepen in waves kunnen vertrekken met zo weinig mogelijk onderling contact.
  • Voorlopig worden de groepen beperkt tot 10 personen. Dit kan natuurlijk afhankelijk van de geldende maatregelen nog wijzigen.
  • Bij aankomst bekijken we nog of er iets kan gedronken of gegeten worden, natuurlijk ook afhankelijk van de geldende maatregelen.

 

vertrekpunt

Alle ploegen verzamelen aan het Macadammeke. Vanwege COVID-19 zal het vertrekuur van de ploegen verschillen. Elke ploeg zal op de hoogte gebracht worden van hun vertrekuur.

Het Macadammeke
Klaverbladdreef 3
2610 Wilrijk

Navigeer hier naartoe.

parking

Aan het vertrekpunt is een ruime parking voorzien.

Dit jaar is er echter geen bus die de ploegen aan de punten dropt. We willen de activiteit laten starten aan het Macadammeke zodat we niet met 50 personen samengepakt op een bus zitten.


Kledij

Voorzie warme kledij en vooral stevig schoeisel.
Sommige delen van het traject kunnen drassig zijn.

Aan het vertrekpunt ontvang je van ons een fluo-hesje per persoon en 2 lampjes per ploeg. Hiervoor betaal je bij de inschrijving een waarborg van € 15; deze ontvang je op het eindpunt terug.

Einde

Na de wandeling kom je aan bij het eindpunt.  Onder normale omstandigheden kan je hier rustig napraten bij een hapje en drankje. Of dit deze editie ook mogelijk zal zijn zal afhangen van de geldende maatregelen.

Start typing and press Enter to search